Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat

China Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat leverancier
Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat leverancier Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat leverancier Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat leverancier Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat leverancier

Grote Afbeelding :  Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Alias:: Testoviron; Agovirin, sterandryl Verschijning:: wit crystallpoeder
Suitbale:: Voor volwassene naam: Testosteronpropionaat Bodybuilding
Kwaliteitsnorm:: USP32 Certificatie:: HPLC

Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/Testosteronpropionaat

Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat

 

Hoe te om Testosteronpropionaat in te spuiten?

 

Het testosteronpropionaat wordt gebruikt intramusculair of onderhuids in olieoplossingen 0.5-1 ml de oplossing van 1% of 5%-van de drug dagelijks, 1-2 dagen van 2 weken aan 1-2 maanden. De therapie van het testosteronpropionaat wordt gehouden onder de supervisie van een arts.

 

Wanneer eunuchoidism, aangeboren onderontwikkeling van seksuele klieren of chirurgische het propionaatdosering van het verwijderingstestosteron 0,025 g of 0,050 g elke andere dag is. Met de verbetering van de voorwaarde worden de dosissen veranderd in 0,005-0,010 g dagelijks of elke andere dag.

 

Met impotentie toe te schrijven aan het gebrek aan gonadal functie, zenuwachtige en geestelijke uitputting en moeheid, mannelijke overgang en vasculaire en neurologische wanorde is de dosis 0,010 g dagelijks of 0.025 g 1-2 dagen. In de eerste fase van prostate testosteronpropionaat wordt 10ml toegepast elke andere dag 1-2 maanden. In de vroege stadia van hypertensie en angina, is de dosis 1-2 keer per week 0,010 g van. De cursus van behandeling is 15-20 injecties. Met dysmenorrhea is de dosis 0.025 gram een dag (20-30 injecties in totaal).

 

In vasculaire en neurologische wanorde van de climacterische aard is de dosis 0,010 g elke andere dag, is een cursus van behandeling 1-1.5 maanden. In ovariale kanker en borstkanker (onder 60 jaar) samen met zowel radiotherapie, wordt het testosteronpropionaat gegeven in de dosis 0.050 g dagelijks 3-3.5 maanden en dan wordt de dosis verminderd tot 0,20-0 30 g per week voor een maand, verdere twee maanden de dosis 0,15 g per week, en nog eens 2 maanden – 0,10 g is, dan wordt een onderhoudsdosis de halveringstijd van het testosteronpropionaat voorgeschreven.

 

In chronische hepatitis en cirrose van de lever in strenge vorm met symptomen van poorthypertensie en buikwaterzucht één van de regelingen van intramusculaire injectie van testosteron is het propionaat in lever: de eerste 2 dagen – 1 ml, toen 3 dagen – 2 ml, 4 dagen – 3 ml 1%-olieoplossing van de drug; in de volgende 7 dagen – 1 ml 5%-olieoplossing, 4 dagen – 2 ml, en 2 dagen – 1 ml een 1%-oplossing.

 

Een hoge dosis testosteronpropionaat is intramusculair: kies – 0,05 g (1 ml een 5%-oplossing), dagelijks – 0,10 g (2 ml een 5%-oplossing) uit.

Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat

DE CYCLUS VAN HET TESTOSTERONpropionaat

 

Het propionaat gaat in 50 of testosteronpropionaat 100 mg per 1 ml, die voor zowel amateurs als beroeps geschikt en perfect is. Voor beginners wordt het geadviseerd 50 mg elke andere dag, voor ervaren – testosteronpropionaat 100 mg/ml. De cursus vereist nemend anti-oestrogenen volgens standaardregelingen om gynecomastia, waterbehoud en andere estrogenic gevolgen te vermijden. Na het beëindigen van de cursus moet u post-cyclustherapie nemen. Het wordt ook geadviseerd om cortisol blockers (weiproteïne of aminozuren, omega-3, ascorbinezuur, enz.) aan het eind van de cyclus te nemen om de massa omhoog te houden.

Volwassen Injecteerbare Anabole Steroïden Tp/Teststeun/het Poeder van het Testosteronpropionaat

Biochemie van Testosteronpropionaat

Het testosteronpropionaat is eenvoudig Testosteron met de verbindende Propionaatester het is chemische structuur. Het ‚propionaat‘ is Propaanzuur, maar zodra verbindend aan Testosteron is het genoemd geworden esterband (of esteraaneenschakeling). Het Propinoiczuur wordt geplakt op de 17 bètahydroxylgroep op de Testosteronstructuur. De geëstrificeerde anabole steroïden zijn in vet meer oplosbaar, en versie langzaam van de injectieplaats. De belangrijkste reden voor het verhoogde halveringstijd en versietarief is omdat zodra het Testosteronpropionaat de bloedsomloop, het enzymenwerk ingaat om de band tussen de ester en het testosteron te breken, dat een variërende hoeveelheid tijd vergt - afhankelijk van welke ester wordt gebruikt. Uiteindelijk verwijderen de enzymen de ester, en wat wordt verlaten is zuiver Testosteron dat vrij is om zijn werk in het lichaam te doen. Het testosteron alleen zonder ester in entrepot op het heeft een halveringstijd van ongeveer 2 tot 4 uren. Wanneer de Propionaatester op het wordt geplakt, breidt de halveringstijd zich van Testosteron tot ongeveer 4 uit en een half dagen.

Het testosteron bevordert stikstofbehoud in de spier - de meer stikstof de spier houdt de meer proteïne het kan opslaan, en groter het krijgt. Het testosteron verhoogt ook de igf-1 van het lichaam niveaus. Igf-1 de belangrijkste rol is de groei en metabolisme te coördineren. Igf-I is hoogst afhankelijk van de groeihormoon om aan te vullen het is de groei bevorderende activiteit.

Bestemming van Testosteronpropionaat

Het testosteronpropionaat is enorm gebruikt voor medische behandelingen kort na zijn versie in de jaren '30. Onder andere werd het gebruikt voor behandeling voor mannelijke androgen deficiëntie (andropause of hypogonadism), behandeling voor seksuele dysfunctie, en behandeling voor overgang, behandeling voor het chronische dysfunctionele baarmoeder aftappen (menorrhagia), behandeling voor endometriosis. Later testosteron slechts zou gebruikt worden voor mannelijke patiënten.

Daadwerkelijk gebruik van Testosteronpropionaat

Het testosteronpropionaat is één van de populairste anabole steroïden zelfs vandaag - 80 jaar nadat het uitvinding is. Het wordt wijd gebruikt door bodybuilders en atleten voor lichaamsbouw en prestatiesverhoging. Het testosteron zelf wordt beschouwd als de natuurlijkste en veiligste anabole steroïden een persoon kan gebruiken. De propionaatester wordt voorgesteld voor om het even welke eerste keer steroid gebruiker.

Hoe te om Testosteronpropionaat te gebruiken?

De gemeenschappelijkste dosering voor Testosteronpropionaat is:

  • 50 aan 100mg elke dag
  • 50 aan 100mg elke 2de dagElke 3de dag zou het absolute minimum moeten zijn omdat dat dichtbij de grens van timespan van de Propionaatactiviteit is.

Waar te om Testosteronpropionaat in te spuiten

Het kan in om het even welke spier (als de spier genoeg groot is) worden ingespoten. Het populairste zijn billen, schouder of zelfs triceps.

De cyclusverenigbaarheid, voorbeelden en duur van het testosteronpropionaat

De teststeun gaat zeer goed in combinatie met Menselijk de Groeihormoon (4IU per dag).

De populaire stapels om Testosteronpropionaat aan te vullen in het cuting van fase omvatten mondelinge anabolics zoals Winstrol (15-35 mg dagelijks), Primobolan (50-150mg dagelijks) of oxandrolone (15-30mg dagelijks).

Zoals met alle testosterontypes, is het Propionaat geschikt voor het ophopen fase. Voor het ophopen wordt het gewoonlijk gecombineerd met andere sterke androgens zoals Dianabol, Anadrol, of deca-Durabolin.

De cyclusduur van Testosteronpropionaat strekt zich typisch van 8 tot 16 weken uit. Aan het eind van de cyclus, zou de posttestosteronbehandeling moeten worden geïntroduceerd, om begin opnieuw te springen zijn natuurlijke testosteronproductie.

 

TESTpunten SEPCIFICATIONS RESULTATEN
Verschijning Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder  
Analyse (op droge bsis) 97.0~103.0% 98.55%
Specifieke Omwenteling +84°~+90° +86.9°
Verlies bij het drogen 0.5%max 0,28%
Verwante Substanties Om het even welke onzuiverheid: 0.5%max <0>
Totaal: 1.0%max <1>
Veronachtzamingsgrens: 0.05%max <0>

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)