Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen

China De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen leverancier
De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen leverancier De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen leverancier De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen leverancier

Grote Afbeelding :  De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning: wit poeder Gebruik: Spieraanwinst
Suitbale: Voor volwassene Certificering: GMP / HPLC
Vorm: Poeder overbrenging: EMS, Fedex, DHL, USPS

Van de Steroïdentestosteron van de spieraanwinst Injecteerbare Anabole de Basis Wettelijke Injecteerbare Steroïden

 

 

De testosteronbasis is injecteerbare steroïden die Testosteronbasis zonder ester in bijlage aan het bevatten. De testosteronbasis is het gemeenschappelijkste anabole hormoon dat er zijn en als ook het meest basis beschouwd. wegens dit, bodybuilders beschouw als het vaak de basissteroïden aan meest alle cycli.
De testosteronbasis is zowel anabool als androgeen van aard. De gebruikers van deze steroïden zullen een dramatische aanwinst in spiergrootte en sterkte, evenals een algemene betekenis van goed - het zijn en de aandrijving van het van het verhogingenlibido en geslacht opmerken.
 

testosteronbasis/tne beschrijving:

de testosteronopschorting is een zuivere samenstelling van het ester vrije synthetische testosteron die normaal in water wordt opgeschort. de meeste injecteerbare anabole steroïden worden opgeschort in olie en kan de olie gebaseerde opschorting worden gevonden maar de waterbasis is veel gemeenschappelijker. aangezien er geen ester in bijlage aan testosteronopschorting is, dit middel is er geen ester om eender welke massa in de samenstelling op te nemen, daardoor verhogend zijn kracht op a per milligrambasis. wanneer wij anabole steroïden op basis van zijn geconcentreerde kracht onderzoeken, moeten wij algemeen in overweging de massa van de ester vergen.

 

bijvoorbeeld, zal het testosteronpropionaat actiever testosteron op a per milligrambasis dan testosteron cypionate toe te schrijven aan de cypionateester dragen die meer massa in de samenstelling opnemen dan de propionaatester. vandaar dat zult u algemeen propionaatdosissen een weinig lager zien zijn dan cypionate dosissen. maar met testosteronopschorting, aangezien er geen ester is is er geen interferentie met de concentratie.

 

testosteronbasis/tne toepassing:
het testosteron is de onbetwiste koning van steroïden hoofdzakelijk omdat het veilig is, snelle massa en sterkteaanwinsten terwijl goed het handhaven van libido onthult, een betekenis van - zijnd en energie. het is niet ongewoon voor een eerste keer gebruiker om 15-20lbs van lbm in een standaardtestosteroncyclus te bereiken. het zuivere testosteron komt in een waterige vorm op basis van water (opschorting) en ook in een oplosbare/olie gebaseerde vorm (testbasis).

 

De testosteron baseren Injecteerbare Anabole Steroïden/de Wettelijke Steroïden van Bodybuilding met snel het verschepen

 

dit zijn de basistrekken van testosteron met betrekking tot waarom een prestatiesversterker zou kunnen aanvullen; natuurlijk gebaseerd op de gevolgen van laag testosteron kunnen zij ook zeer nuttig zijn. door deze trekken, kunnen wij meer spier met minder lichaam-vet bouwen; wij kunnen lichaam-vetter verliezen terwijl het bewaren van meer spierweefsel. verder, kunnen wij op een hoger niveau van efficiency presteren aangezien onze terugwinningstijd enorm wordt verminderd. alles bij elkaar verstrekt het testosteron alles om het even welke prestatiesversterker kon ooit na ongeacht hun doel en individuele doelstellingen zijn.

 

testosteronbasis/tne recept op basis van water & olie gebaseerd recept:
het testosteronopschorting van de testosteronbasis - recept op basis van water:
recept het op basis van water van de testosteronopschorting 100mg/ml @100ml
10grams het poeder van de testosteronbasis
2ml benzyl alcohol
20ml benzyl benzoate
3ml ps80
66.1ml van steriel nog water.

testosteronopschorting 50mg/ml @ recept het op basis van water van 20 ml

1grams het poeder van de testosteronbasis
2ml benzyl benzoate (10%)

0.2ml benzyl alcohol (1%)

0.6ml polysorbate 80 (3%)

14.8ml destilled water

het testosteronopschorting van de testosteronbasis - olie gebaseerd recept:
het gebaseerde recept van de testosteronopschorting 100mg/ml olie
10grams het poeder van de testosteronbasis
66.66ml olie 50% gs 50% eo

6ml benzyl alcohol
54ml benzyl benzoate

 

testosteronbasis/tne coa:

testpunten specificatie resultaten
beschrijving wit of bijna wit kristallijn poeder wit poeder
identificatie a.b. positief
analyse 97.0~103.0% 99.3%
specifieke omwenteling +101°~+105° +102.6°
verlies bij het drogen 1.0%max 0,27%
smeltpunt 153~157°c 153.0~155.0°c
organische vluchtige onzuiverheden voldoet aan het vereiste. is in overeenstemming
verwante substanties voldoet aan het vereiste. is in overeenstemming
overblijvende oplosmiddelen voldoet aan het vereiste. is in overeenstemming
deeltjesgrootte 100% ≤ 20 microns is in overeenstemming
conclusie de specificatie is met usp30-norm in overeenstemming

 

de testosteronbasis/tne oli?t/gebaseerd oplosmiddel

de testosteronbasis is het zuivere testosteron van 100% gelijkend op waterige testosteronopschorting nochtans is de testbasis technisch een oplossing niet een opschorting. de testbasis bevat geen zichtbare testosteronkristallen omdat zij in een olie en een oplosbaar oplossings niet water zijn. er zijn geen kristallen in de injectieplaats langzaam te absorberen. daarom wanneer u testbasis inspuit is er een zeer escalatie in de niveaus van het bloedtestosteron die van sneller dan standaard waterige testosteronopschorting valt.

 

 

de testosteronbasis/tne oli?t/gebaseerd oplosmiddel

de testosteronbasis is het zuivere testosteron van 100% gelijkend op waterige testosteronopschorting nochtans is de testbasis technisch een oplossing niet een opschorting. de testbasis bevat geen zichtbare testosteronkristallen omdat zij in een olie en een oplosbaar oplossings niet water zijn. er zijn geen kristallen in de injectieplaats langzaam te absorberen. daarom wanneer u testbasis inspuit is er een zeer escalatie in de niveaus van het bloedtestosteron die van sneller dan standaard waterige testosteronopschorting valt.

 

testosteronbasis/tne opschortingshalveringstijd

fundamenteel raakt de oplossing bijna onmiddellijk de bloedstroom wanneer ingespoten en dan een paar dagen later de vaste deeltjes langzaam door het lichaam veroorzakend andere pieken in androgen van het testosteronbloed niveaus worden geabsorbeerd.

 

er is geen klassieke halveringstijd van waterige testosteronopschorting toe te schrijven aan de aard van de diverse opschortingspartikelgroottes en het niet bestaan van een ester. met andere woorden zien wij niet dezelfde soorten bederftarieven met bloedandrogen niveaus binnen niet voorbereidingen esterfied die binnen esterfied voorbereidingen worden gezien. er was minstens twee de concentratiepeaks.the regeling van het plasmatestosteron van testosteron van deze formulering werd gekenmerkt door een eerste, snelle die absorptiefase door een veranderlijkere secundaire absorptiefase wordt gevolgd. de eerste piek is bijna direct en de tweede piek is kolossaal 7 dagen later gemiddeld volgens de grafiek in de volledige studie. er waren minstens twee de concentratiepieken van het plasmatestosteron.

meer over testosteronsteroïden, tte de dosering van de testbasis, tte de vloeibare recepten van de testbasis, tte het gebruik van de testbasis, tte testbasis het bodybuilding, tte de cyclus van de testbasis, tte de injecteerbare olie van de testbasis, tte de injectie van de testbasis, tte testen basis 100mg, blij om u te onderhouden.

 

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)