Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding

China Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding leverancier
Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding leverancier Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding leverancier Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding leverancier Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Spieraanwinst/Gewichtsverlies/ Suitbale: Voor volwassene
overbrenging: EMS, Fedex, DHL, USPS Voorraad: genoeg
Heimelijkheid: Beschikbaar/op klantenverzoek Kwaliteitsnorm: USP32
kleur: witte status: Poeder
Zuiverheid: 98%

Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding

 

Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding

 

 

Witte Mondelinge Anabole de Spiersterkte Methandrostenolone Dianabol van Steroïdenbodybuilding

 

Snelle Details

 

Productnaam: Dianabol (Methandrostenolones)
Alias: Averbol, Danabol, reforvit-B, D -D-bol

CAS-registeraantal:
72-63-9
EINECS: 200-787-2
Moleculaire formule: C20H28O2
Molecuulgewicht: 300.44
Zuiverheid: 99.02%
Verschijning: wit of gebroken wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang
levertijd: 3-6 werkdagen huis-aan-huis
Minimumorde: 10g

Dianabolbeschrijving

1. Dianabol ook als Dbol wordt bekend, is één van de meest gezochte anabool-androgene steroïden (AAS) op de markt, en om goede reden die. Wanneer correct gebruikt, kan D Bol stevige aanwinsten in sterkte en spiermassa leveren.
2. De halveringstijd van Dianabol is slechts ongeveer 3 tot 5 uren, een vrij korte tijd. Dit betekent dat één enkel dagelijks doseringsprogramma een variërend bloedniveau, met voor- en tegenspoed de hele dag zal veroorzaken. De gebruiker heeft eveneens een keus, of in de loop van de dag verdeeld de tabletten of om hen in één keer te nemen allen.
3. Metandienone kan de snelle en indrukwekkende spiergroei bevorderen nochtans, wanneer Dianabol met andere drugs van de prestatiesverhoging wordt gestapeld, kunnen de resultaten indrukwekkender zijn.

 

Beschikbaarheid van Dianabol:

 

Dianabol is één van het wijdst - beschikbare anabole steroïden ter wereld. U zult geen steroid leverancier vinden die dit product niet draagt. Dit omvat alle online steroïdenleveranciers, en zou om het even welke lokale gymnastiekhandelaar moeten omvatten. Als toegevoegde bonus, is dit één van de meest betaalbare steroïden ter wereld. De vraag is hoog, maar zo is de levering en de concurrentie, en dit houdt de prijs laag. In feite, kunt u 1.000 tabletten van de Apotheekanabol van 5mg Britse, één van de gemeenschappelijkste en opmerkelijke merken ter wereld voor zo weinig gemakkelijk kopen zoals $100. Andere populaire merken omvatten Russische Dbol METAHAPOCTEHOROH door Akrikhin (Akpnxnh), Naposim door Terapia en Anahexia door Jinan Pharmaceuticals. U zult ook vinden talrijke ondergrondse laboratoria de capsules van hoge dosisdianabol dragen. De meeste Dbol-tabletten zullen normaal gevonden worden in de sterkte van 5mg en 10mg-, maar de capsules zijn gemeenschappelijk in 25-50mg-sterkte. Jammer genoeg, terwijl er sommige goede capsules zijn, zijn veel van hen huisvuil. Het plakken met tabletten is normaal de beste manier te gaan, en zij zouden niet moeten kosten dat veel.

Een definitieve nota over de beschikbaarheid van Dianabol, terwijl er een overvloedige hoeveelheid hoogte - kwaliteit Dbol is, vervalsingen bestaat. Onderzoeken van uw leverancier is noodzakelijk alvorens een aankoop te maken. Dit onderzoek zou het blootleggen van al informatie ook moeten omvatten over het Dbol-merk van uw keus alvorens een aankoop te maken.

 

De gevolgen van Dianabol (D-Bol)

 

Dianabol bezwijkt aan sommige beperkingen van zijn, met het eerste zijn zijn c17-Alpha- Alkylated bezit. Zoals eerder vermeld, c17-Alpha- staat Alkylation anabole steroïden toe om mondeling actief en bioavailable te worden – zonder het, zouden de anabole steroïden lever geen metabolisme overleven. Nochtans, negatieve is downside in dit geval dat van verhoogde hepatotoxicity (verhoogde levergiftigheid). C17-alpha- staat Alkylation meer bestand anabole steroïden toe om tegen leveranalyse te worden, en om het even welke samenstelling die verder bestand tegen leveranalyse met altijd is heeft grotere hepatotoxicity verbonden aan het. Dientengevolge, is het een slimme keus om Dianabol voor periodes neen op elk moment in werking te stellen groter dan 4-6 weken in een cyclus. Dit moet gezonde leverfunctie, en voor juiste leverterugwinning na de cyclus verzekeren. Het is wegens het risico van hepatotoxicity dat de hoofdfunctie van Dianabol in een cyclus als steunende kickstarting samenstelling te dienen is. Dianabol, noch om het even welke mondelinge anabole steroïden, zouden ooit solitarily op zijn moeten worden in werking gesteld. Het testosteron in wat vormt neen lager dan dosis een van TRT (de Therapie van de Testosteronvervanging) zou moeten altijd met mondelinge anabole steroïden zoals Dianabol worden in werking gesteld.

 

Dianabol bevat gematigde Estrogenic-activiteit en is een samenstelling die aan aromatisatie door het aromataseenzym wordt blootgesteld, dat het enzym verantwoordelijk voor het omzetten van androgens in Oestrogeen is. Vandaar dat is Dianabol algemeen gekend voor zijn bijwerkingen van Estrogenic van waterbehoud, risico van gynecomastia, opgeheven bloeddruk (vaak als resultaat van waterbehoud), en mogelijke vet behoud/aanwinst toe te schrijven aan Oestrogeen. Men heeft reeds vermeld dat Dianabol veel minder androgene sterkte en activiteit uitdrukt dan Testosteron, maar het is belangrijk om te begrijpen dat deverwante bijwerkingen en de kwesties nog een zorg met Dianabol zijn, hoewel zij niet zo uitgesproken zoals Testosteron zijn. Dianabol bezit een androgene classificatie van 40-60, en wanneer vergeleken bij de androgene classificatie van het Testosteron van 100, kunnen wij zien er vrij een significante vermindering is – nochtans, kan het risico van androgene bijwerkingen nog vooral in die individuen prominent zijn gevoelig voor androgene bijwerkingen. De androgene bijwerkingen kunnen omvatten: verhoogd risico voor mannelijke patroonkaalheid (MPB) als het individu de genetische trek verantwoordelijk voor het bezit, verhoogde vetafscheidingsafscheiding (olieachtige huid) en bijbehorende acne, en verhoogd gezichtshaar en de lichamelijke haargroei. Bovendien staat het 5-alpha- Reductase enzym dat het enzym verantwoordelijk voor het omzetten van Testosteron in veel sterkere androgen Dihydrotestosterone (DHT) is ook met Dianabol in wisselwerking. In dit geval, wordt Dihydrotestosterone niet gecreeerd maar in plaats daarvan eigen androgenere is metabolite van Dianabol het resultaat. Een positieve nota over deze kwestie, echter, is dat Dianabol een lagere bindende affiniteit voor het 5-alpha- Reductase enzym bezit.

 

Dianaboloverzichten

 

 

Dianabol is eenvoudig fantastische steroïden, is er werkelijk geen andere manier om het te zetten. Het is zeer eenvoudige anabole steroïden, zeer basis, maar als zodat kunnen vele dingen in het leven soms basis enorm zijn. Als u zoekt zien de snelle aanwinsten in grootte die u een hoogtepunt geven eruit, is dit de steroïden voor u. Als u in een sleur geplakt bent en uw vooruitgang een muur heeft geraakt, opnieuw is dit de steroïden voor u. Er zijn steroïden die gelijkaardige snelle acterenresultaten kunnen veroorzaken. Anabole steroid Anadrol (Oxymetholone) wordt het meest meestal in dit verband vergeleken bij Dianabol; nochtans, is zijn potentieel voor negatieve bijwerkingen groter dan Dianabol. Velen debatteren dat Anadrol sterker is, maar velen gebruiken dosissen Anadrol vaak veel hoger dan Dbol. Één of andere gegevens hebben voorgesteld dat op een milligram voor milligrambasis, Dianabol eigenlijk de sterkere steroïden is.

 

Ongeacht zijn totaal niveau van macht, dat iedereen zal goedkeuren is hoog, is de plaats van Dianabol in de geschiedenis van anabole steroïden belangrijke. De atleten hebben altijd ernaar streefden het beste te zijn, en het verbeteren van prestaties is altijd een achtervolging geweest. Inspuitend testicular uittreksel aan het eten van ruwe dierlijke testikels zelf hebben allen een deel van sporten; de laatstgenoemden sinds sporten bestonden. Nochtans, zou het Dianabol zijn die vooruit de moderne leeftijd van prestatiesverhoging en de totstandbrenging zou brengen van wat het anabole steroid gebruik in een prestatiescapaciteit kon doen. Vreemd genoeg, voor decennia hebben die die steroid verboden hebben gesteund daar zijn geen bewijs Dianabol verbeteren eigenlijk prestaties geworven. In feite, zijn er officiële verslagen geweest die deze eis maken. Iedereen wie de steroïden heeft gebruikt weet hoe belachelijk dit is, en als het niet was zou het geen één van de meest gezochte anabole steroïden in de wereld meer dan 50 jaar zijn.

 

Dianabolprofiel:

 

[17a-methyl-17b-hydroxy-1,4-androstadien-3-]

Molecuulgewicht: 300.44

Formule: C20H28O2

Smeltpunt: N/A

Fabrikant: Ciba (oorspronkelijk)

Effectieve dosis: 15-50mgs per dag

Het actieve Leven: 5 uren

Opsporingstijd: tot 6 weken

Anabole/Androgene Verhouding (Waaier): 90210:4060

 

FAQ

 

Q1: Kan ik sommige steekproeven krijgen?

A: Ja, kunnen wij de vrije steekproef leveren, maar de het verschepen kosten worden betaald door onze klanten. 

 

Q2: Om orden betalingen te verrichten te beginnen of?

A: De proformarekening zal eerst na bevestiging van orde worden verzonden, insloot onze bankinformatie. Betaling door T/T, Western Union, MoneyGram en Bitcoins

 

Q3: Hoe te om de Productkwaliteit alvorens orden te plaatsen te bevestigen?

A: Alle producten worden strikt getest door onze QC, door QA bevestigd en door derde partijlaboratorium in China, de V.S., Canada, Duitsland, het UK, Italië, Frankrijk enz. goedgekeurd. Zo zal u met Goede Kwaliteit worden verzekerd als u ons. kiest. U kunt vrije steekproeven voor sommige producten krijgen, moet u slechts de het verschepen kosten betalen of een koerier schikken aan ons en de steekproeven nemen. Wij zullen de producten volgens uw verzoeken vervaardigen.

 

Q4: Wat is uw MOQ?

A: Onze MOQ is 10g. De steekproefhoeveelheid zoals 10g wordt goedgekeurd op voorwaarde dat het verschepen de kosten betaalde 100% zijn.

 

Q5: Wat is uw verzendwijze, hoe over leveringsproductietijd?

A: Ongeveer 4-7 dagenlevering die door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT) verschepen, en 15days aan per luchtpost goedkoopste 25days (EUB, ETK, HKPOST) Voor massaorde, 7-15 dagen door de Lucht, 20-35 dagen door Overzees.

Q6: Is er een korting?

A: De verschillende hoeveelheid heeft verschillende korting.

 

Q7: Hoe te om ons te contacteren?

A: U kunt met ons door Trademanager, E-mail, Skype babbelen., wat App, Facebook is. Onderzoek ons enkel. Wij zullen een antwoord binnen 24 uren geven.

 

Q8: Hebt u om het even welk reshipmentbeleid?
A: Natuurlijk, hebben wij re-verzendingsbeleid als het het volgen aantal niet online bijwerkt of het sezied door douane.

 

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)