Thuis Productenveiligste het ophopen steroïden

De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen

China De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen leverancier
De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen leverancier De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen leverancier De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen leverancier De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen leverancier

Grote Afbeelding :  De witte Anadrol-het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Anadrol voor Verhoging Magere Mucsle/het Ophopen/voor volwassenen/gemakkelijk aan huis brouwen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Zuiverheid: 99% Staat: Solide
Pakket: Foliezak of Andere Verpakking kleur: witte
Appeariance: Poeder CAS: 434-07-1

White Anadrol Bulking Cycle Steroids 99% Zuiverheid Raw Voor meer Lean Mucsle

Productomschrijving

Productnaam: oxymetholon

Synoniem: Anadrol; Anapolon

MF: C21H32O3

MW: 332,48

Testen: 99%

Verpakking: foliezak

Verschijning: Wit kristallijn poeder

Voordeel: producten van hoge kwaliteit, meest gunstige prijzen, efficiënte service, veilige verzendmethode.

De indicaties op Anadrol

Anadrol heeft een zeer hoge reputatie in de wereld van anabole steroïden. Het is een van de meest opvallende en helderste vertegenwoordigers van zijn klasse van voorbereidingen. De belangrijkste werkzame stof is Oxymetholone. Het heeft een sterke invloed op het systeem en biedt meerdere anabole eigenschappen.

Het werd uitgebracht in de jaren 1960 door een bedrijf Syntex. Het kreeg een groot succes in een keer vanwege verschillende therapeutische voordelen. De belangrijkste waren de behandeling van thegastrointestinalailment, osteoporose, anemie, chronische insufficiëntie van het gewicht en het overwinnen van verschillende katabole ziekten. Desalniettemin kan het vandaag de dag alleen worden gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede en in gevallen van ernstig gewichtsverlies veroorzaakt door ernstige aandoeningen, zoals HIV en anderen.

Anadrol heeft een uiterst krachtige anabole werkzaamheid. De effecten zijn zo sterk dat dit medicijn drie keer zo hoog is beoordeeld als testosteron. In de tussentijd is het androgene niveau vrij laag.

Oxymetholones cycli en toepassingen:

Cycli van oxymetholonen zijn normaal van het type dat bedoeld is voor ophoping, versterking van de sterkte en algemene algehele massa. Cycli van oxymetholonen zijn slecht geschikt voor snijden, vetverlies, pre-contest of iets dergelijks.

Oxymetholones-cycli zijn normaal gesproken samengesteld uit Oxymetholones als een kickstarting-verbinding gedurende de eerste 4 - 6 weken waarbij het een aanvulling is op andere injecteerbare basisverbindingen die voor vergelijkbare doeleinden worden gebruikt, zoals testosteron Enanthate, Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate), Trenbolone Enanthate, enz. Het kan ook in het midden van een cyclus worden gebruikt om eventuele knelpunten of plateaus in de voortgang van de training te door te dringen. Bovendien gooien sommige gebruikers het in het einde van een cyclus om het einde van een cyclus te stimuleren en fungeren als een 'afwerkingscomponent' in een cyclus, waardoor de gebruiker zijn cyclus kan beëindigen met een aantal zeer indrukwekkende kracht- en maatstijgingen als ze gaan over naar de PCT-fase (Post Cycle Therapy).

Verpakking en levering:

1. Massa-voorraad, om te zorgen voor een snelle levering elke dag wanneer de betaling is gedaan.

2. Wij zijn al jarenlang actief op dit gebied en beschikken over een geavanceerde en professionele logistieke afdeling, die een veilige en snelle levering kan garanderen.

3. Goed opgeleid en gedisciplineerd verpakkingsteam dat professioneel genoeg is om u een veilig pakket te verstrekken. Het voorkomt ook dat er tijdens de levering veel noodsituaties plaatsvinden, zodat een hoge douanepas is gegarandeerd. Unieke manieren om 2 mgial tot 20 mg per keer naar uw bestemming te verzenden.

4. Verpakkingsfoto's en overstag codes worden binnen 12 uur na ontvangst van de betaling verstrekt. Bijgewerkte trackinginformatie wordt om de andere dag verstrekt, alleen omdat u een handpalm van uw pakket kunt houden.

5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Problemen zouden meteen worden opgelost.

Anadrol Cycles
Wat is een Anadrol-cyclus? Hoeveel moet je gebruiken? Nou, dit is eigenlijk een van de meest interessante feiten over Anadrol 50. Je ziet dat de meeste steroïden produceren wat we een "dosis respondentcurve" noemen, wat een mooie manier is om te zeggen "hoe meer je gebruikt, hoe meer je wint."

Anadrol is een van de weinige steroïden waarvan de dosisrespondentcurve zeer snel afneemt. Als je 50mgs van Anadrol neemt, maak je een aantal zeer goede winst. Als je 100mgs van Anadrol neemt, verdien je nog meer winst. Er is echter gevonden dat 100 mg / dag even effectief is voor gewichtstoename als 150 mg / dag, maar minder bijwerkingen produceert en minder toxisch is (4). Ik ben van mening dat de sprong van 50mgs naar 100mgs een acceptabele stijging van voordeel versus kosten vormt, maar dit is niet het geval als doseringen meer dan 100mgs krijgen. Laten we nu eens kijken hoe 50mgs en 100mgs Oxymetholone in feite kracht beïnvloeden, vergeleken met elkaar:

Relatieve (%) veranderingen in sterkte worden getoond voor de groepen die placebo kregen (gevulde staven), 50 mg / dag oxymetholon (open staven) en 100 mg / dag oxymetholon (grijze staven). De bovenstaande balken geven de relatieve verandering (%) weer vanaf de basislijn tot en met week 12 voor de 1-herhaling maximale krachtstests. Foutbalken vertegenwoordigen 1 SE van het gemiddelde. * Aanzienlijk verschil met placebo, P <0,05; significant verschil met placebo door Wilcoxon-test, P <0,02. Zie tekst voor aanvullende statistische analyses.

Zoals u kunt zien, verdubbelde in dit onderzoek de verdubbeling van de dosis Anadrol 50 bijna de krachtstoename van de proefpersonen. Nu, als we kijken naar veranderingen in de lichaamssamenstelling van Oxymetholone (grafiek hieronder), kunnen we zien dat hoewel de jongens die de 100mgs namen (versus de 50mgs-groep) meer vet verloren hadden en meer Lean Body Mass opgedaan, het niet zo dramatisch was als de verschillen in krachtstoename tussen de twee groepen:

Veranderingen in de lichaamssamenstelling worden getoond voor de groepen die placebo kregen (gevulde staven), 50 mg oxymetholon per dag (open staven) en 100 mg per dag (grijze staven). Getallen boven de balken vertegenwoordigen de gemiddelde absolute wijzigingen en de foutbalken zijn 1 SE. Voor de totale vetvrije massa (LBM) en het totale vet waren de verschillen tussen de 3 groepen significant (P <0,0001, one-way ANOVA). * Aanzienlijke verschillen met placebo, P 0,001.

Hoewel ik meestal niet geneigd ben om speculaties te plaatsen over waarom een ​​bepaald medicijn wel of niet iets doet, in dit geval zal ik dat wel doen. Ik vermoed dat de hogere doses Anadrol voldoende onderdrukking van de eetlust veroorzaken (althans anekdotisch) om het eten behoorlijk moeilijk te maken. Het kan ook de insulineresistentie en glucose-intolerantie verhogen (5). Dit heeft tot gevolg dat de absorptie van macronutriënten minder inefficiënt is en ook een factor kan zijn bij het verminderen van winst wanneer de dosering meer dan 100 mg / dag bedraagt. Helaas heeft Anadrol ook een redelijk diepgaand effect op het natuurlijke hormonale systeem van je lichaam, vergelijkbaar met de meeste andere orale steroïden, maar niet zo slecht als de meeste injecteerbare geneesmiddelen, en het is zeker niet zo hard voor je lipidenprofiel als veel anabolen.

Anadrol lichaamsbouw

Als een interessante kanttekening suggereert een deel van de medische literatuur over deze verbinding een dosis van 1-5 mg per kg lichaamsgewicht. Ik stop hier even voor je om erachter te komen hoe absurd hoog een dosis is die zou vertalen naar de gemiddelde bodybuilder!

Anadrol Liquiad Anadrol en anderen kopen

Deze steroïde is zeer verkrijgbaar op de zwarte markt in de vorm van capsules, tabletten (sommige zijn zelfs 75 mg!), Vloeibaar en zelfs papier. De prijzen variëren en zijn indicatief voor veel verschillende factoren, waaronder de vorm waarin u deze stof koopt (papier is meestal de duurste en het minst vloeibaar) en waar u woont. In elk geval, zou u niet meer dan $ 2.50-3.00 per 50mgs moeten betalen.

Wat is Anadrol?
(Oxymetholone)
[17 beta-hydroxy-2-hydroxymethyleen-17 alpha-methyl-5 alpha-androstaan-3-on]
Moleculair gewicht: 332.482
Molecuulformule: C 21 H 32 O 3
Smeltpunt: 178-180C
Fabrikant: Syntex (Oorspronkelijk)
Releasedatum: 1960
Effectieve dosis: 100 mg (optimaal)
Actieve levensstijl: <16 uur
Detectietijd: tot 8 weken
Androgenic: Anabolic Ratio: 45: 320

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)