Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron

China Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron leverancier
Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron leverancier Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron leverancier Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron leverancier Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron leverancier

Grote Afbeelding :  Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning:: wit poeder Suitbale:: Voor volwassene
Heimelijkheid:: Beschikbaar Kwaliteitsnorm:: USP32
Certificatie:: HPLC Zuiverheid: 99%
Kwaliteit: hoog Voorraad: Volledig
druk uit: Fedex, DHL,

Wit Anabool Androgen Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron voor Volwassene

 

Witte Anabole Androgene Steroïden, Ruw Hormoonpoeder Mondelinge Mesterolone Proviron

 

Provironoverzichten:


Proviron is niet wat wij uiterst krachtige anabole steroïden kunnen roepen en wij niet het in een gelijkaardige klasse kunnen werkelijk zetten die wij veel andere steroïden. Nochtans, is dit nog zeer voordelige anabole steroïden. Het is eenvoudig niet voordelig op de traditionele manier waarin wij vaak anabole steroïden bekijken. Dit is moeilijk voor velen om, als berichtraad goed te keuren, terwijl er goede degenen zijn velen anderen in een ongepaste mening van anabole steroïden hebben hersenspoeld. Op één of andere manier, zijn deze individuen enkel schuldig zo zoals de anti-steroid menigte wanneer het over verkeerde informatie komt. Gelukkig voor u, zou dat niet meer een probleem moeten zijn wanneer het over Proviron komt.

Indien gebruikt voor de juiste doeleinden en met een inzicht in het hormoon, kon Proviron veel van uw cycli potentieel omzetten. Zal dit het eind zijn allen dat alles zien een radicale verworven transformatie zijn? Waarschijnlijk niet, maar het zal voordelen opleveren dat anderen steroïden kan en eenvoudig om uit uw cyclus op een bepaalde manier die moeilijk zal zijn te slaan.

 

Provironprofiel:

 

Molecuulgewicht: 304.4716

Moleculaire Formule:
C20H32O2
Effectieve dosis: 25-200mgs/day
Het actieve Leven: tot 12 uren
Opsporingstijd: 5-6weeks

Anabole/Androgene Verhouding:
100150:3040
Verschijning: Wit kristallijn poeder

 

Provironfuncties & Trekken:


Mesterolone is dihydrotestosterone(dht) afgeleide anabole androgene steroïden. Specifiek is het een structureel veranderd DHT-hormoon dat de toevoeging van een methylgroep bezit bij koolstof één positie. Dit staat het hormoon toe om mondelinge opname te overleven door het tegen leveranalyse te beschermen. Dit is één van de enige mondelinge anabole steroïden alkylated die is niet c17-Alpha- (c17-Aa) maar in plaats daarvan de toegevoegde methylgroep vervoert. Mondelinge Primobolan is de andere meest bekende mondelinge steroïden die deze zelfde methylgroep vervoeren. Terwijl de toegevoegde methylgroep het in feite tegen analyse beschermt, zal de totale biologische beschikbaarheid van Proviron ver minder dan meest alle mondelinge steroïden c17-Aa zijn. Om deze reden is het uit populariteit onder vele prestaties gevallen die atleten verbetert maar aangezien wij misschien onverdedigbaar zo zullen zien.

 

Proviron draagt een androgene classificatie van 30-40 en een anabole classificatie van 100-150. Alle classificaties komen voort uit en tegen testosteron gemeten, dat een classificatie van 100 in beide categorieën draagt. Ondanks het hebben van een anabole classificatie die potentieel groter is dan testosteron, zal Proviron zeer lage anabole trekken tonen. Dit is zeer gelijkaardig aan Halotestin (Fluoxymesterone), die een massieve anabole classificatie maar zeer weinig vertaalbare anabole activiteit draagt. In het geval van Proviron, terwijl structureel zeer anabool, zet het Mesterolone-hormoon en vermindert tot Diol metabolites om, op zijn beurt verminderend anabole activiteit. Nochtans, is de androgene classificatie van Proviron een verschillend verhaal. In feite, schijnt zijn vertaalbare androgene activiteit algemeen hoger te zijn dan zijn structurele classificatie zou impliceren.

 

Op een functionele basis, draagt Proviron vier primaire trekken die grotendeels zijn wijze van actie bepalen. Vooral heeft het Mesterolone-hormoon een sterke bindende affiniteit aan geslacht-hormoon-band-Globuline (SHBG). In feite, schijnt het in dit verband één van de sterkste anabole steroïden te zijn. Door aan SHBG, een hormoon gedeeltelijk te binden verantwoordelijk voor het verminderen van vrij testosteron, zal het binden SHBG de hoeveelheid het doorgeven van vrij testosteron verbeteren. Wat nog belangrijker is voor de anabole steroid gebruiker, zal het een groter percentage anabole gebruikt steroïden in vrij eerder dan verbindende staat ter beschikking stellen. Een eenvoudige manier om het te bekijken is de anabole steroïden u krachtiger en machtig wordt neemt.

 

Proviron heeft ook de capaciteit om met het aromataseenzym, het enzym in wisselwerking te staan verantwoordelijk voor de omzetting van testosteron aan oestrogeen. Door aan het aromataseenzym te binden, kan Proviron aromataseactiviteit eigenlijk remmen, daardoor aanbiedend bescherming tegen estrogenic bijwerkingen. Het zal geen anti-estrogenic effect dichtbij het niveau van macht van een Aromatase-Inhibitor (AI) dragen maar het zal opmerkelijk zijn. Afhankelijk van de aard van de cyclus het individu het onderneemt is vrij mogelijk voor Proviron om al uw anti-oestrogeenbehoeften te behandelen.

 

Het Mesterolone-hormoon zal ook een sterke bindende affiniteit aan de androgen receptor dragen. Nogmaals zal dit bevorderen wat nog belangrijker is de functionaliteit van andere steroïden aan een graad maar bevordert verbeterde metabolische activiteit door directe lipolysis. Dan worden wij verlaten met de definitieve kwestie die Proviron als vruchtbaarheidsmedicijn omringt. Dit is anabole steroïden die zo ook geen gonadotropins aan andere anabole steroïden onderdrukken. Met minimale afschaffing en zijn uiterst sterke androgenicity, zal dit spermaproductie verbeteren aangezien androgens voor spermatogenesestimulatie noodzakelijk zijn. Dit niet alleen verbetert de veroorzaakte hoeveelheid sperma maar zeer en even belangrijk verbetert de kwaliteit van het sperma. Alvorens wij om het even welke verder gaan begrijp Proviron de capaciteit heeft om gonadotropins te onderdrukken, maar er is een lijn die voor opmerkelijke afschaffing moet worden gekruist om zich in spermaproductie te mengen. Dit zal maken ontdekken zodra wij in de bijwerkingensectie duiken.

 


Gebruik: Kan worden gebruikt aangezien het farmaceutische materiaal, vaak als antiestrogenic behandeling wordt gebruikt en door hen kan worden gebruikt die een slechte reactie op testosteronbehandelingen hebben gehad. De drug heeft voordelig om getoond te zijn in het behandelen van seksuele dysfunctie, impotentie en laag libido. Mesterolones bindt aan oestrogeenreceptoren, die hun activiteit verminderen, die niet alleen oestrogeenproductie vermindert, maar ook bevordert natuurlijke testosteronproductie in het lichaam.


Proviron is mondelinge anabole steroïden, een synthetisch product van het mannelijke hormoontestosteron. De drug heeft waarde in het behandelen van mensen met geestelijke gezondheidskwesties, zoals depressie, bezorgdheid en bipolaire wanorde getoond. De drug wordt ook algemeen gebruikt om seksuele dysfunctie, met inbegrip van lage spermatelling te behandelen. Bovendien, kan Proviron de doeltreffendheid van andere steroïden verbeteren. Interessant, in tegenstelling tot andere steroide, toont de drug weinig waarde voor het bodybuilding, maar heeft dezelfde gezondheidsrisico's betrokken bij steroidegebruik voor dat doel.

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)