Thuis ProductenAnabole Androgene Steroïden

Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus

China Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus leverancier
Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus leverancier Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus leverancier

Grote Afbeelding :  Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: winstrol het bodybuilding Zuiverheid: 99%
Staat: Solide Verschijning:: wit poeder
Gebruik: Spieraanwinst/Gewichtsverlies/ Suitbale:: Voor volwassene
Vorm:: poeder/Vloeistof Heimelijkheid: Beschikbaar/op klantenverzoek

Van de Steroïdenwinstrol van CAS 10418-03-8 Anabool Androgeen het Gewichtsverlies voor Volwassene

 

Anabool het Gewichtsverlies van Steroïdenstanozolol Winstrol en Scherpe Cyclus

 

Productomschrijving van Winstrol:

 

Productnaam Stanozolol
Alias Winstrol
Zuiverheid 99%
Verschijning Wit poeder


Winstrol is één van de populairste en bekende anabole steroïden ter wereld. Eind jaren vijftig ontwikkeld door Winthrop Laboratories, is dit anabole steroïden die heel wat media aandacht in de loop van de jaren hebben gekregen. In feite, hen die nooit anabole steroïden hebben gebruikt, als zij steroïden kunnen noemen het gewoonlijk Winstrol of Stanozol is. De naam Winstrol is eigenlijk de het meest meestal bijbehorende merknaam van het Stanozol-hormoon. Dit is anabole steroïden die aandacht wereldwijd toe te schrijven aan talrijke atletische schandalen in de loop van de jaren hebben opgeslaen. Wanneer diverse atleten zijn gevangen gebruikend anabole steroïden, is Winstrol bij het front van de schandaal talloze tijden geweest. In feite, wordt het geassocieerd met het belangrijkste atletische steroid schandaal in geschiedenis.Gevolgen van Winstrol:


Winstrol is niet wat wij het ophopen steroïden zouden roepen. U zult zelden deze steroïden in een massa buiten het seizoen bereikend stapel vinden. Nochtans, zou het in een inspanning kunnen worden gebruikt om de activiteit van de andere steroïden te verbeteren die wegens de sterke SHBG-vermindering worden gebruikt het zal verstrekken maar dit wordt over het algemeen niet geadviseerd. Wanneer wij in de bijwerkingen van Winstrol duiken, zullen wij vinden het zeer hepatotoxic is en het gebruik tot wanneer zou moeten worden beperkt het het waardevolst is. Voor de mannelijke atleet, zal dit niet tijdens de het ophopen fase zijn.
Wanneer het over ophopen het buiten het seizoen komt, konden wij meer van een uitzondering met vrouwelijk gebruik maken. De wijfjes zijn veel gevoeliger voor de steroïden en de korte uitbarstingsplannen zouden tijdens deze fase zeer voordelig kunnen zijn. Maar opnieuw, zijn er waarschijnlijk betere opties.
De gevolgen van Winstrol zijn ongetwijfeld het meest gunstig om prestatiesverhoging van een atletische aard te leiden. Wij spreken over functionele concurrerende atleten, niet bodybuilders of lichaamsbouwatleten. Deze steroïden hebben de capaciteit sterkte zeer om te verhogen en dit kan in zowel macht als snelheid vertalen. Verder, zal het dit verwezenlijken zonder heel wat extra gewicht toe te voegen dat wat afhankelijk van de sport kon belemmeren, evenals ongewenste aandacht veroorzaken van het los krijgen van ogen. Er zijn zij geweest die hebben gezegd Winstrol niet goed voor concurrerende atleten is, vooral die atleten in explosieve sporten toe te schrijven aan het potentiële verzwakken van de pezen maar dit is min of meer de anecdotische hysterie van de berichtraad die deze eis steunt. In feite, hebben vele studies getoond het een positieve invloed kan hebben bij het versterken van pezen en wij reeds weten het voor de beenderen goed is. Als niet, zou het gebruikt worden om geen osteoporose te behandelen.
Voorbij atletiek, zullen de gymnastiekrat of de bodybuilding gevolgen van Winstrol het best getoond worden zodra u reeds enigszins mager bent. De steroïden zullen helpen een drogere, hardere blik veroorzaken maar slechts als u vrij mager bent. Het zal ook in mager weefselbehoud maar niet aan een zeer sterke graad helpen dat in zulk een fase vaak nodig is. Men adviseert typisch dat Winstrol slechts in deze hoedanigheid als secundaire steroïden, niet een basis of grondsteroïden wordt gebruikt.
Zowel kunnen de mannen als de vrouwen zeer van Winstrol tijdens de scherpe fase profiteren. Terwijl het niet beste magere weefselpreserver zal zijn, melden velen het handhaven van meer van hun sterkte die vaak wanneer het op dieet zijn wordt verloren wanneer Winstrol in spel is. Vascularity zou ook moeten meer uitgesproken worden en globaal zou het individu van een algemene verhoging in definitie moeten genieten.

 

De dosering van de Winstrolcyclus

De mondelinge Winstrol-cycli (d.w.z. die die de drug via tabletvorm nemen) zouden waarschijnlijk voor een dagelijkse mondelinge dosis 40-80mg opteren. De dosering van 50-100mg is gemeenschappelijk voor het injecteerbare formaat van de steroïden. De cycli neigen om 5-6 weken in duur te duren. Die zouden nieuw aan steroid gebruik en/of Winstrol het beste opteren voor het lagere eind van de doseringswaaier zijn, met de meer ervaringsgebruikers die misschien voor het hogere eind van de vermelde dosis opteren, of misschien het overtreffen als zij zouden moeten beslissen (hoewel de extra voordelen van zulk een dosis snel zullen verminderen en door de negatieve hepatotoxic aard van de drug overschaduwd d.w.z. het op de lever ruw is).

Winstrol is populaire steroïden met andere anabole steroïden tijdens een cyclus te stapelen. De samenstellingen met de drug worden gestapeld zullen hoofdzakelijk bepaald worden door de doelstellingen van de gebruiker, hoewel vele bodybuilders neigen om Winstrol voor scherpe fasen (wanneer het doel mager spierweefsel te bewaren terwijl het verminderen van lichaamsvet dat is) te gebruiken. Die die spierweefsel eruit zien te bouwen kunnen Winstrol met testosteron stapelen toe te schrijven aan Winstrols-capaciteit om de anabole gevolgen van de cyclus te verhogen terwijl ook het toevoegen van geen oestrogeen bijwerkingen aan de stapel. Anderzijds, is stapelen van Winstrol met een drug zoals Trenbolone populair tijdens een scherpe fase waar de gebruiker een zeer harde en bepaalde verschijning kan verwezenlijken terwijl het verminderen bodyfat via cardio en dieet.

Er zij op gewezen dat Winstrol lang populair met spoor en gebiedsatleten (degenen die verdovend middel minstens) heeft. De drug voegt wat magere lichaamsmassa toe, maar is zeer efficiënt voor zij die niet wensen om veel gewicht toe te voegen, nog spiersterkte en macht toevoegen. Het is daarom populair onder sprinters, verbindingsdraden en pottenbakkers.

 

Bijwerkingen van Winstrol

 

Van belang voor om het even welke gebruiker van Winstrol tijdens een cyclus zijn bedwelmend effect op de lever zou moeten zijn. De drug is 17aa gestructureerde steroïden, is het betekenen van het gestructureerd op een bepaalde manier die het om mondeling bio-beschikbaar toestaat te zijn, nog heeft dit het negatieve effect van het maken van Winstrol potentieel schadelijk voor de lever. Het is daarom primordiaal de duur van een Winstrol-cyclus is beperkt, is de dosis de drug niet bovenmatig, stapelt de gebruiker het niet met andere hepatotoxic samenstellingen, drinkt geen alcohol terwijl op cyclus, en gebruikt geen Winstrol als zij een onderliggende medische voorwaarde hebben die de leversgezondheid uitvoert. Er zijn beschikbare supplementen die de hulp ook de lever beschermt (Melkdistel, liv-52 enz.), en deze zouden tijdens om het even welke Winstrol-cyclus raadzaam zijn.

De acne kan niet worden uitgesloten terwijl het gebruiken van Winstrol, of na zijn gebruik.

De anti-oestrogenen worden niet vereist tijdens een cyclus van Winstrol slechts, aangezien de steroïden niet in oestrogeen omzetten - en daarom is de bijwerkingen zoals de opeenhoping van onderhuidse vloeistoffen van geen belang, noch is Gynecomastia (de vorming van borstweefsel).

Zoals met alle steroid cycli die de capaciteit hebben om natuurlijke testosteronproductie te onderdrukken, is een juiste PCT (postcyclustherapie) primordiaal zodra de Winstrol-cyclus heeft opgehouden.

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)