Thuis ProductenRuw Testosteronpoeder

Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun

China Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun leverancier
Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun leverancier Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun leverancier Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun leverancier Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun leverancier

Grote Afbeelding :  Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LANDMARK
Certificering: GMP&USP32
Modelnummer: HPLC verfied

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Competitive
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: Binnen 24 u na verzamelde betaling
Betalingscondities: De Draad van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin & van de Bank
Levering vermogen: 10-500kg/Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
staat:: poeder Verschijning:: wit crystallpoeder
Suitbale:: Voor volwassene CAS NR: 57-85-2
Smeltpunt: 119-123℃ Certificatie:: HPLC
Hoog licht:

testosterone propionate bodybuilding

,

testosterone cypionate powder

Toepassing

Het testosteronpropionaat is één van de vele geëstrificeerde beschikbare varianten van Testosteron. Het is een injecteerbare samenstelling met een langzamer tarief van versie dan V.N.-geëstrificeerd Testosteron, maar een sneller tarief van versie dan alle andere geëstrificeerde algemeen beschikbare vormen. Dit is toe te schrijven aan de grotere Propionaatester in bijlage aan de Testosteronmolecule. Dit vergroot het versietarief en de halveringstijd van Testosteron aan dat van een snellere versie dan andere gemeenschappelijke geëstrificeerde varianten, zoals Testosteron Enanthate of Testosteronpropionaat. De meerderheid van Testosteronproducten die zijn ontworpen is enige producten die één enkele geëstrificeerde vorm (zoals dit) bevatten, in tegenstelling tot Testosteronproducten die uit een mengsel van verscheidene verschillende geëstrificeerde varianten in de vloeistof bestaan (zoals Sustanon 250, bijvoorbeeld). Het testosteron dat wordt V.N.-geëstrificeerd houdt een zeer korte halveringstijd, die zijn gebruik ongelegen en onpraktisch maken zeer (de Testosteronopschorting is één dergelijk Testosteronproduct dat uit zuiver V.N.-geëstrificeerd Testosteron bestaat, en heeft geen ester in entrepot op zijn structuur). De propionaatester breidt de halveringstijd van het Testosteron aan dat van 4,5 dagen uit. Het testosteron zelf wordt beschouwd als de natuurlijkste en veiligste anabole steroïden om het even welk individu kan gebruiken, en het is gemakkelijk de meest veelzijdige en flexibele anabole steroïden in termen van hoe het in cycli en voor andere doelen en doelstellingen kan worden gebruikt.

om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. U kunt het gezondste dieet in de wereld volgen en uitoefenen in de grond maar als u niet in een warmtetekort bent zult u geen lichaamsvet verliezen. Jammer genoeg, zet dit noodzakelijke warmtetekort ons mager spierweefsel op risico, vooral aangezien wij magerder worden. Het menselijke lichaam wil geen lichaamsvet verliezen toe te schrijven aan zijn overlevingsinstinct. Aangezien de energiebehoeften tijdens het op dieet zijn stijgen zal het lichaam nemen wat het vergt van waar het wil, en dit is vaak van uw spierweefsel. De sleutel tot het succesvolle op dieet zijn is niet alleen het verliezen vet maar het minimaliseren van laag spierweefsel. De hoge testosteronniveaus zullen u toelaten om dit efficiënt te bereiken. Zonder anabole protectant als Testosteronpropionaat, zal wat mager verlies van het spierweefsel voorkomen, is dit gegeven. wegens de metabolische die verhoging door hoge testosteronniveaus wordt verstrekt, zal het individu ook vet aan een efficiënter tarief branden.

Ongeacht uw doel van gebruik, zal iedereen wie met Testosteronpropionaat aanvullen vinden hun spierduurzaamheid zeer wordt verbeterd. U zult niet zoals snel afmatten. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, en het door terugwinning is dat vooruitgang wordt geboekt. Dit maakt Testosteron tot Propionaat uitstekende steroïden voor atleten die geen het ophopen of het snijden in mening kunnen hebben. De verhogingen van duurzaamheid en terugwinning samen met betere sterkte zullen eenvoudig leiden tot efficiëntere atletische prestaties.

 

Testosteronpropionaat Bodybuilding/Injecteerbare het Poeder Anabole Steroïden van de Teststeun

Specificatie

Productnaam Testosteronpropionaat
Verschijning Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in water, vrij oplosbare stof in aceton en in alcohol, oplosbaar in vettige oliën.
Identificatie IRL Positief
Analyse (op droge bsis) 97.0~103.0% 0,9855
Specifieke Omwenteling +84°~+90° +86.9°
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,0028
Verwante Substanties Om het even welke onzuiverheid: 0.5%max
Totaal: 1.0%max
<0> <1>
  Veronachtzamingsgrens: 0.05%max <0>

Bestemming van Testosteronpropionaat


Het testosteronpropionaat is enorm gebruikt voor medische behandelingen kort na zijn versie in de jaren '30. Onder andere werd het gebruikt voor behandeling voor mannelijke androgen deficiëntie (andropause of hypogonadism), behandeling voor seksuele dysfunctie, en behandeling voor overgang, behandeling voor het chronische dysfunctionele baarmoeder aftappen (menorrhagia), behandeling voor endometriosis. Later testosteron slechts zou gebruikt worden voor mannelijke patiënten.

Daadwerkelijk gebruik van Testosteronpropionaat


Het testosteronpropionaat is één van de populairste anabole steroïden zelfs vandaag - 80 jaar nadat het uitvinding is. Het wordt wijd gebruikt door bodybuilders en atleten voor lichaamsbouw en prestatiesverhoging. Het testosteron zelf wordt beschouwd als de natuurlijkste en veiligste anabole steroïden een persoon kan gebruiken. De propionaatester wordt voorgesteld voor om het even welke eerste keer steroid gebruiker.

Hoe te om Testosteronpropionaat te gebruiken?


De gemeenschappelijkste dosering voor Testosteronpropionaat is:

50 aan 100mg elke dag

50 aan 100mg elke 2de dag


Elke 3de dag zou het absolute minimum moeten zijn omdat dat dichtbij de grens van timespan van de Propionaatactiviteit is.

Waar te om Testosteronpropionaat in te spuiten
Het kan in om het even welke spier (als de spier genoeg groot is) worden ingespoten. Het populairste zijn billen, schouder of zelfs triceps.

De cyclusverenigbaarheid, voorbeelden en duur van het testosteronpropionaat

De teststeun gaat zeer goed in combinatie met Menselijk de Groeihormoon (4IU per dag).

De populaire stapels om Testosteronpropionaat aan te vullen in het cuting van fase omvatten mondelinge anabolics zoals Winstrol (15-35 mg dagelijks), Primobolan (50-150mg dagelijks) of oxandrolone (15-30mg dagelijks).

Zoals met alle testosterontypes, is het Propionaat geschikt voor het ophopen fase. Voor het ophopen wordt het gewoonlijk gecombineerd met andere sterke androgens zoals Dianabol, Anadrol, of deca-Durabolin.

De cyclusduur van Testosteronpropionaat strekt zich typisch van 8 tot 16 weken uit. Aan het eind van de cyclus, zou de posttestosteronbehandeling moeten worden geïntroduceerd, om begin opnieuw te springen zijn natuurlijke testosteronproductie.


 

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu1

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)