Thuis ProductenInjecteerbare olie

99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter

China 99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter leverancier
99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter leverancier 99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter leverancier 99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter leverancier 99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter leverancier

Grote Afbeelding :  99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: landmark
Certificering: HPLC&GMP
Modelnummer: Standaardgso-Dragerolie

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 ml
Prijs: 1USD
Verpakking Details: als uw verzoek
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T
Levering vermogen: 1000L/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Spier Growthing Op maat: Op maat
Dosering: 400mg/Ml@20ml per Dag Doorlooptijd: Binnen 12 uren na het ontvangen van de betaling
Hoog licht:

testosterone cypionate bodybuilding

,

injectable testosterone cypionate

99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter

puirty de injectietestosteron acetaat-100 van 99% voor humen de Spiergroei

 

 

Testosteronacetaat

 

De testosteronacetaat heeft een sneller tarief van absorptie in het lichaam toen andere esters. De niveaus bereiken om 12 uur een hoogtepunt zodat zou het u vereisen dagelijks inspuiten om uw testosteronniveaus verenigbaar te houden. Mg per Mg zal u meer beschikbaar testosteron met Acetaat hebben dan u met om het even welke langere ester testosteron zult gebaseerd hebben. 100mg van Testosteron zal de Acetaat sterker dan 100mg van Testosteronpropionaat voelen.

Als algemene regel, sneller/korter de ester, hoger de neiging voor PIT (injectiepijn) wanneer het over Testosteron komt (Test). Het inspuiten van lang estered testosteron zoals Enanthate zal geven zo volledig twee keer per week stabiele bloedniveaus van test ..... waarom dwaas rond met korte esters?

Hier is waarom. Als u op een gram en de helft van test zoals een concurrerende bodybuilder bent, gaat u zeer hoge bloedniveaus van test altijd hebben. Maar natuurlijk, is dat niet zeer gezond. Voor die meer gezondheid worden de bewuste, veel lagere niveaus geselecteerd. Een vrij veilige cyclus zal 4-500 mgs van test een week hebben. Een HRT-dosis test is onder 250 mgsweek. Houd in mening, bijna het hele jaar door bent u op HRT, en daarom u shoul verblijf bij of onder 250. De testaas geeft u een verhoging op korte termijn wanneer u het nodig hebt.

Laat zeggen u hebben een bijzonder taaie training die die dag, door een hete datum wordt opgevolgd. Schiet één of andere testaas 4 uren vóór de training. 12 uur later een hoogtepunt bereiken uw niveaus, wat groot is. U zult een dier in het bed zijn, en door Zondag nacht zal de aas meestal gegaan worden, zodat blijft u gezond.

Een andere situatie is één ik vaak ontmoet: De bodybuilder die de hele tijd op zeer hoge dosering is. Er zijn die dwaas genoeg om 2 gram van toestel in werking te stellen een week jarenlang tegelijkertijd. Zij lopen tijdbommen. Best kan ik met deze kerels doen ben hen aan een test slechts cyclus neer te worden. Aanvankelijk, is één gram van test een week zo laag aangezien wat gaan. Gek, maar dat is het concurrerende bodybuilding.

Uiteindelijk, probeer ik en word hen lager, is 400 mgs/week het doel. Bij dat bedrag, eisen zij zij moeilijkheid opleiding hebben en slaperig voelen. Dat is waar de testacetaat binnen komt. Zij zijn neer aan 400 mgs/week van test E, en als zij zijn slepend ik hebben hen een schot van Testaas gebruiken 5 uren alvorens in de gymnastiek te komen. Zij kunnen ook de testaas gebruiken als zij een datum hebben en moeten seksueel presteren. De testaas kan de dag, of nacht bewaren.

De testaas is ook groot voor esterontruiming. U hebt 20 dagen nodig om een lange ester zoals Enanthate volledig te ontruimen. Test goed met deze bedoeling aas en steun het werk. Test Geen Ester (TNE) is ook populair met deze bedoeling, en het verhardt u omhoog voor de concurrentie.

De de testaas, steun, en TNE zijn groot voor de laatste prep weken van wedstrijd. U kunt niet het waterbehoud van Test E riskeren, zodat vervangt u het met een korte uit ester 3 weken.

Nochtans, is er één vangst: De kortere esters en geen estervormen van test zijn bekend voor pijn (PIT). TNE, een ontzagwekkende pre-training, is het slechtst. Het propionaat is niet slecht, maar nog pijnlijk. Het propionaat is een enigszins langere ester dan Acetaat en kan elke andere dag worden ingespoten.

De testosteronacetaat geeft blijk van een uitdaging aan zij die het maken. In het algemeen korter de ester waarschijnlijker dat er PIT zal zijn. Onze Acetaat wordt goed getolereerd/pijnloos. Een ander voordeel is het ontruimingstarief van deze Ester is gunstig voor geteste atleten. Een belangrijke te nemen nota is dat de Testosteronacetaat ook een sneller dan de andere Esters zal aromatiseren zodat zult u voorzorgsmaatregelen moeten nemen als u probeert om oestrogeen gebaseerde bijwerkingen te beheren. 100mg van Acetaat is een sterkere Enanthate opneemt dan zo een SERM of een anti-aromatase samen met Test Ace.

99% Acetaat van /Testosterone van de zuiverheids de Injecteerbare Olie/voor de Menselijke Spiergroei/Gele liquid/250mg/ml-300mg/ml gemakkelijk aan filter

Testosteronacetaat

De combinatie van de testosteronacetaat van Testosteron en esteracetaat, Testosteronacetaat is androgene steroïden met een uitgesproken anabool effect. De meeste acetaatbehandelingen leveren vrij snel medicijn aan het lichaam. De testosteronacetaat heeft zeer met lage risico's van waterbehoud. De individuen die deze vorm ook van Testosteron gebruiken beweren dat het betwistbaar de meest pijnloze vorm van Testosteron is.


De ester van de testosteronacetaat handelt veel sneller, en vereist zo een frequenter programma om bloedniveaus zo stabiel mogelijk te houden. Het voordeel aan dit nochtans, is dat de steroïden van het lichaam kunnen sneller worden ontruimd nadat het gebruik wordt beëindigd, waarbij tot het wordt gemaakt een verkieslijkere keus voor geteste atleten. De atleten gebruiken Testosteronacetaat om dramatische aanwinst in spiergrootte en sterkte te zien, evenals een algemene betekenis van goed - het zijn en de aandrijving van het van het verhogingenlibido en geslacht.

Toepassingen:
Er is no one „standaard“ dosering voor testosteron enanthate. Uw Gezondheidszorgverlener zal hoofdzakelijk bij een aangewezen die basisbedrag veronderstellen, op uw tijd, diagnose, en testosteronniveaus wordt gebaseerd. Van daar, zal uw Gezondheidszorgverlener uw dosis zoals nodig aanpassen, gebaseerd op hoe u aan het medicijn reageert (hoe uw testosteronniveaus veranderen en hoe uw symptomen verbeteren).

De normale het doseren waaier voor dit medicijn is 50 tot 400 mg gegeven om de twee tot vier weken, hoewel er zeker overvloed van individuen is die omhoog beëindigen nodig hebbend een hoger of lager bedrag.

Om puberteit in adolescentiemannetjes te beginnen, zijn diverse doseringsregimes voorgesteld. Sommige Gezondheidszorgverleners houden van met een laag dosering en geleidelijk aan het werk tot hogere te beginnen. Anderen verkiezen met een hoog bedrag te beginnen, dat het vermindert zodra de puberteit aan de gang is.

Voor het behandelen van vrouwen met borstkanker, strekt de standaarddosering zich van 200 uit tot 400 mg om de twee tot vier weken.
Het medicijn is een injectie die eens om de twee tot vier weken wordt gegeven.
Het wordt typisch gegeven in de gluteal spier.

Sommige mensen kunnen de injecties geven. Anderen hebben een vriend of een familielid het geven.
Anderen slechts voelen comfortabel met een Gezondheidszorgverlener die de injectie geeft.

Het testosteron enanthate komt in een flesje zonder enige naalden of spuiten.
Als u de injecties thuis geeft, zult u ook naalden en spuiten moeten kopen.
 

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu1

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)