Thuis ProductenInjecteerbare olie

Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit

China Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit leverancier
Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit leverancier Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit leverancier Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit leverancier Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit leverancier

Grote Afbeelding :  Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: landmark
Certificering: HPLC & GMP
Modelnummer: Standaardgso-Dragerolie

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ML
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: als uw verzoek
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 1000L/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
standaard: Geteste Labmax Het gebruiken van methode: injectie
Zuiverheid: 100% volledige dosering Dragerolie: GS0
Concentratie: 75mg/ml Geschikt voor: volwassen
corlor: geel Stapel: Trenbolone
Hoog licht:

methenolone enanthate bodybuilding

,

injectable testosterone cypionate

Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acterensteroïden

 

 

De testosteronacetaat handelt sneller dan Steun, heeft minder PIT dan Steun (beduidend en voor de meeste gebruikers), en voorziet Testosteron per 100mg dan Steun. Minder waterbehoud dan steun, zou elke dag moeten worden gespeld.

 

Snelle Acterensteroïden

De testosteronacetaat is fast-acting injecteerbare steroïden op basis van olie. De ester van de testosteronacetaat handelt veel sneller dan Enathate of Cypionate, en vereist zo een frequenter injectieprogramma zoals elke dag of elke andere dag om bloedniveaus zo stabiel mogelijk te houden. Het voordeel aan dit nochtans, is dat de steroïden van het lichaam kunnen sneller worden ontruimd nadat het gebruik wordt beëindigd, waarbij tot het wordt gemaakt een verkieslijkere keus voor geteste atleten.

 

De Functie van de testosteronacetaat

Het testosteron is zowel anabool als androgeen van aard. De atleten gebruiken Testosteronacetaat om dramatische aanwinst in spiergrootte en sterkte te zien, evenals een algemene betekenis van goed - het zijn en de aandrijving van het van het verhogingenlibido en geslacht.

De testosteronacetaat is Androgen, algemeen voor het bodybuilding wordt gebruikt, fysisch handhavend en bevorderend de ontwikkeling van mannelijkheid en geslachtsorganen dat. Het wordt ook gebruikt om vrouwen met borstkanker, ovariale kanker, baarmoederfibroids, zoals veelvoudige myeloma en niercelcarcinoom te behandelen. Het is de oorzaak van het bevorderen van gezondheid en welzijn door verbeterd libido, energie, immuniteit. Het wordt ook gebruikt voor het verhogen van vet verlies, het bereiken van en het handhaven van magere spiermassa. Het helpt om Osteoporose (verlies met beendichtheid) te verhinderen en tegen hartkwaal te beschermen.

 

Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit

Testosteronacetaat

De testosteronacetaat heeft een sneller tarief van absorptie in het lichaam toen andere esters. De niveaus bereiken om 12 uur een hoogtepunt zodat zou het u vereisen dagelijks inspuiten om uw testosteronniveaus verenigbaar te houden. Mg per Mg zal u meer beschikbaar testosteron met Acetaat hebben dan u met om het even welke langere ester testosteron zult gebaseerd hebben. 100mg van Testosteron zal de Acetaat sterker dan 100mg van Testosteronpropionaat voelen.

 

Als algemene regel, sneller/korter de ester, hoger de neiging voor PIT (injectiepijn) wanneer het over Testosteron komt (Test). Het inspuiten van lang estered testosteron zoals Enanthate zal geven zo volledig twee keer per week stabiele bloedniveaus van test ..... waarom dwaas rond met korte esters?

 

Hier is waarom. Als u op een gram en de helft van test zoals een concurrerende bodybuilder bent, gaat u zeer hoge bloedniveaus van test altijd hebben. Maar natuurlijk, is dat niet zeer gezond. Voor die meer gezondheid worden de bewuste, veel lagere niveaus geselecteerd. Een vrij veilige cyclus zal 4-500 mgs van test een week hebben. Een HRT-dosis test is onder 250 mgsweek. Houd in mening, bijna het hele jaar door bent u op HRT, en daarom u shoul verblijf bij of onder 250. De testaas geeft u een verhoging op korte termijn wanneer u het nodig hebt.

 

Laat zeggen u hebben een bijzonder taaie training die die dag, door een hete datum wordt opgevolgd. Schiet één of andere testaas 4 uren vóór de training. 12 uur later een hoogtepunt bereiken uw niveaus, wat groot is. U zult een dier in het bed zijn, en door Zondag nacht zal de aas meestal gegaan worden, zodat blijft u gezond.

 

Een andere situatie is één ik vaak ontmoet: De bodybuilder die de hele tijd op zeer hoge dosering is. Er zijn die dwaas genoeg om 2 gram van toestel in werking te stellen een week jarenlang tegelijkertijd. Zij lopen tijdbommen. Best kan ik met deze kerels doen ben hen aan een test slechts cyclus neer te worden. Aanvankelijk, is één gram van test een week zo laag aangezien wat gaan. Gek, maar dat is het concurrerende bodybuilding.

 

Uiteindelijk, probeer ik en word hen lager, is 400 mgs/week het doel. Bij dat bedrag, eisen zij zij moeilijkheid opleiding hebben en slaperig voelen. Dat is waar de testacetaat binnen komt. Zij zijn neer aan 400 mgs/week van test E, en als zij zijn slepend ik hebben hen een schot van Testaas gebruiken 5 uren alvorens in de gymnastiek te komen. Zij kunnen ook de testaas gebruiken als zij een datum hebben en moeten seksueel presteren. De testaas kan de dag, of nacht bewaren.

 

De testaas is ook groot voor esterontruiming. U hebt 20 dagen nodig om een lange ester zoals Enanthate volledig te ontruimen. Test goed met deze bedoeling aas en steun het werk. Test Geen Ester (TNE) is ook populair met deze bedoeling, en het verhardt u omhoog voor de concurrentie.

 

De de testaas, steun, en TNE zijn groot voor de laatste prep weken van wedstrijd. U kunt niet het waterbehoud van Test E riskeren, zodat vervangt u het met een korte uit ester 3 weken.

 

Nochtans, is er één vangst: De kortere esters en geen estervormen van test zijn bekend voor pijn (PIT). TNE, een ontzagwekkende pre-training, is het slechtst. Het propionaat is niet slecht, maar nog pijnlijk. Het propionaat is een enigszins langere ester dan Acetaat en kan elke andere dag worden ingespoten.

 

De testosteronacetaat geeft blijk van een uitdaging aan zij die het maken. In het algemeen korter de ester waarschijnlijker dat er PIT zal zijn. Onze Acetaat wordt goed getolereerd/pijnloos. Een ander voordeel is het ontruimingstarief van deze Ester is gunstig voor geteste atleten. Een belangrijke te nemen nota is dat de Testosteronacetaat ook een sneller dan de andere Esters zal aromatiseren zodat zult u voorzorgsmaatregelen moeten nemen als u probeert om oestrogeen gebaseerde bijwerkingen te beheren. 100mg van Acetaat is een sterkere Enanthate opneemt dan zo een SERM of een anti-aromatase samen met Test Ace.

 

Markeringen: Testosteronacetaat 50mg, 100mg-Testacetaat, Testosteronacetaat 75mg 

 

Wederzijds-mengseloliën 

 

Professionele Injecteerbare Acetaat 75 van het Olietestosteron voor Mens Snelle Acteren Steroid/Gele oliën/hoge zuiverheid/Grote kwaliteit

Contactgegevens
LMC INC.

Contactpersoon: Ferris.xu1

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)