Thuis Productensarms de spierbouw

Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP

China Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP leverancier
Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP leverancier Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP leverancier Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP leverancier Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP leverancier

Grote Afbeelding :  Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Landmark
Certificering: GMP
Modelnummer: pharmarang

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 100 KG
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Geschikt voor: Meer dan 18 jaar oud Zuiverheid: 99%
Staat: poeder Fuction: De Massa van de verhogingsspier
Smeltpunt: 124-128℃ kleur: witte

 

Populair de Spier van YK11 SARMS de Bouwpoeder in Verklaarde Voorraad voor Atleten GMP

 

 

(Yk-11) – dit is één van populairste SARMS op de markt. YK 11 verstrekt de meeste escalatie in spiermassa die gevolgen zelfs daarna gebruik behoudt. Yk-11 zijn myostatinblocker, die als anti-katabole samenstelling dienst doet.

 

Hoe eigenlijk werkt YK11?

 

YK11 de werken door de verwezenlijking van Myostatin in uw lichaam te remmen. Dit chemisch product is een bijproduct van diverse gewichtheffen en oefeningsprocessen. Wanneer het in het lichaam aanwezig is, zult u minder spieraanwinsten ervaren dan u anders. Dientengevolge, helpt het verbieden van het in uw lichaam om uw capaciteit te verhogen snel en efficiënt toe te nemen.

Dit idee zou vreemd kunnen schijnen, maar de studies hebben aangetoond dat de mensen met significante spieren typisch weinig Myostatin in hun lichaam hebben. Dat is omdat de grote spieren automatisch de productie van dit chemisch product onderdrukken. Een andere bijwerking van het gebruiken van YK11 is dat het de hoeveelheid Follistatin-productie in uw lichaam zal verhogen.

Als u nooit dit punt hebt vernomen, bent u niet alleen. Weinig bodybuilders begrijpen hoe Follistatin-de werken en de manieren het het lichaam beïnvloedt. Daarom de moeite waard is het een weinig verder speurend in dit onderwerp. Door deze kwestie te volgen dicht, kunt u beter begrijpen hoe YK11 helpt om uw magere spiermassa te verhogen.

 

 

Voordelen

 

Deze samenstelling verandert niet de uitdrukking van andere genen in het lichaam omdat het uit de androgen receptoren in andere lichaamsdelen, met inbegrip van de beenderen, de verbindingen en de voorstanderklier verlaat. Daarom kunt u grote spier de bouwvoordelen ervaren, behalve de bijwerkingen zou u kunnen moeten onder ogen zien als u typische steroïden op de markt zou kiezen.

Het beste deel is dat het alle bovengenoemde voordelen oplevert zonder uw lichaam, vooral uw lever-iets te berokkenen dat u zou kunnen moeten behandelen door andere prohormones op de markt te kiezen, die langer gebruik kan vereisen alvorens om het even welke dramatische resultaten kunnen worden bereikt.

Aangezien de studies nog aan de gang zijn en de afdoende details over de samenstelling nog moeten worden gepubliceerd, kunnen de bijwerkingen niet op dit ogenblik worden genoteerd. Gebaseerd op logboeken en eerste bevindingen, zijn er geen nadelige gevolgen die bij allen worden genoteerd.

 

Dosering

 

Als u nadenkt doend een YK11-cyclus, zult u willen het weten hoe te om het behoorlijk te gebruiken. Voor de meeste gebruikers, is 10mg per dag een goed uitgangspunt. Ik adviseer ook sterk afzonderlijke dosissen, die 5mg in de ochtend en 5mg in de avond nemen. Dit SARM heeft een korte halveringstijd, zodat wilt u het voor beste resultaten tweemaal daags nemen. Ik heb gezien dat de hoogste dosis deze samenstelling 25 mg per dag is. Hij heeft sommige gekke aanwinsten. Als u van plan bent om een lijn te doen, zou ik na een protocol gelijkend op het volgende voorstellen:

 

De eerste week: 5mg in de ochtend en 5mg in de avond.

Weken 2, 3, en 4: Zelfde zoals Week 1.

Weken 5-8: De dosis wordt dagelijks verhoogd tot 15 mg. Neem 5mg in de ochtend, 5mg in de avond, en 5mg in de avond.

(Facultatieve) week 8-12: Verhoog opnieuw de dosis tot 20 mg dagelijks. Neem 5mg in de ochtend, 10mg vóór oefening, en 5mg bij nacht.

 

 

YK11 knipsel

 

YK11 verhoogt eigenlijk de capaciteit om spier te produceren zo vaak wordt gebruikt binnen een het ophopen cyclus maar het kan ook tijdens ook het snijden helpen. Dit is omdat het slechts magere massa, en niet alleen massa zal toevoegen. Daarom kan het het verlies van spier verhinderen dat kan voorkomen wanneer de warmtegevende opname makend tot het ideaal voor scherpe cycli wordt gesneden.

 

YK11 het ophopen

 

Hoewel nog in zijn kleutertijd, is het potentiële gebruik voor YK11 op een het ophopen cyclus bijna onbegrensd. De vroege aanwijzingen laten veronderstellen dat dit sterkste SARMs zou kunnen zijn om de markt te raken die het grootste potentieel verstrekt voor het toevoegen van zuivere spier.

De samenstelling werkt door de actie van myostatin te remmen aan de spier die op zijn beurt voor de verre superieure spiergroei toestaat.

Oefen altijd uit wanneer het Nemen van Dit Supplement

Op dagen geen die u uitoefent, vermijd nemend dit supplement. Dat is omdat het uw lichaamschemische producten op manieren zal beïnvloeden die uw oefeningsmogelijkheden verbeteren. Zonder oefening, kunt u omhoog beëindigen voelend een klein moeilijk, bezorgd beetje, of hoogtepunt van energie geen dat u kunt branden.

De hoeveelheid oefening u is niet veel voor dit proces van belang. Wij stellen minstens 30-60 minuten van oefening voor telkens als u dit product neemt. Dat zou moeten helpen u van prikkelbaar en verward het voelen houden wanneer het gebruiken van deze samenstelling. Als u het wilt gebruiken elke dag maar niet bij het uitvoeren van spier-bereikende routines elke dag plant, loop of stoot aan brandwond minstens die bovenmatige energie aan.

 

 

Bedrijfsdetails

 

1.We het gebruik HKEMS, EMS, Fedex, EUB en zo om de goederen te leveren, het ontruimingstarief is zeer hoog en het is veilig, snel.

2.Our betalingsoptie: Western Union, Geldgram, TT, Bitcoin

3.The Min.order is 50g van elk punt, maar voor wat taxeerde hoogst producten en geschikt wordt aangepast.

4.The de verpakking zal geen hormooninformatie bevatten en met andere gemeenschappelijke chemische namen bevat, zodat het door de douane kan regelmatig gaan.

5.We bied ook het volledige reshipping beleid voor onze cliënten aan als om het even welke gegrepen orde.

6. Hoog - de kwaliteit, redelijke prijs, de prima dienst, hoog succesvol leveringstarief kan worden aangeboden.

7.we kan levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang want wij genoeg goederen in voorraad hebben.

Contactgegevens
Landmark Nutraceuticals Co., Limited

Contactpersoon: Ferris.xu

Tel.: +8618907150609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)