Thuis

LMC INC. Kwaliteitscontrole

De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wij hebben uitvoerig kwaliteitsbeheersysteem om gebouwd te verzekeren elk stappen van producution hoogste norm is.

 

Het van de productieproces en kwaliteit beheersysteem

 

Het kopende stadium van grondstoffenproductie

 

Het kopende personeel zal diverse types van grondstoffen in strikte overeenstemming met de binnenlandse hoogste normen verkrijgen. Ons bedrijf zal een kwaliteitsborgingovereenkomst met grondstoffenleveranciers ondertekenen, zullen wij ook strikte test van grondstoffen tegelijkertijd uitvoeren. De ongeschikte grondstof en de leverancier zullen na test worden geëlimineerd.

 

Grondstoffen het kopen en proces het controleren door QA (kwaliteitsanalyse) afdeling.

 

De QA afdeling zal het gehele grondstof het kopen proces om strikt overeenkomstig de behoefte aan productieafdeling controleren te werken. Wij roeien resoluut nagemaakt fenomeen uit.

 

Productiestadium

 

Ons bedrijf heeft de binnenlandsste geavanceerde productielijn. Een deel van de machines van de kernproductie (wordt reactor) ingevoerd uit Duitsland en door strikte inspectie regelmatig overgegaan en in werking gesteld schoonmaken om de productielijn te verzekeren kan zeer efficiënt zijn. De productieafdelingexploitanten zullen strenge opleiding alvorens hun standpunten omhoog in te nemen, en sommige werknemers hebben meer dan drie jaar ontvangen die ervaring in werking stellen. De hoofdmachinist die verantwoordelijk voor de workshop is zal voor het gehele productieproces verantwoordelijk zijn dat met inbegrip van grondstoffeninspectie, voeden, bewegen, verdunningskristallisatie, die enz. bakken. Onze hoofdmachinist heeft tien jaar van ervaring in de productie van steroid poeder, en ook is vertrouwd met de productietechnologie en het productieproces.

 

De opsporing van ruw poeder en inspectie van testresultaten door QC (kwaliteitscontrole) afdeling.

 

Ons bedrijf gebruikt het geavanceerde het ontdekken instrument en de volledige testfaciliteit om de kwaliteit van producten te verzekeren voldoet volledig klanten aan vereisten. Voor elke nieuwe partij geproduceerde grondstoffen, zal de QC afdeling strikte test uitvoeren en het steekproefbehoud, Gekwalificeerde grondstoffen zal aan cliënten na test worden geleverd. Als de klant om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van de producten heeft, zullen wij de steekproef en testresultaten vergelijken. Ook behouden steekproeven van dezelfde partij opnieuw zal testen.

 

De testmethode en chromatograafgrafiek

Ons bedrijfqc personeel zal strikt overeenkomstig USP-norm testen, hebben wij precisie infrarode spectrometer, UVspectrometer en een ander geavanceerd materiaal om de nauwkeurigheid van testresultaten ervoor te zorgen. Wij zullen meer dan tweemaal steekproeftest van dezelfde partij voor het vermijden van onvoorziene gebeurtenis van testresultaten hebben. De chromatograafgrafiek vormt een weerspiegeling eigenlijk van de algemene kwaliteit van ruw poeder. Wij zullen de de chromatograafgrafiek en steekproef behouden, en het testende personeel zal ook voor alle testresultaten gelijktijdig verantwoordelijk zijn.

 

De inventarisverklaring

Normaal, behalve de orden aan cliënten worden geleverd, zullen wij ook een bepaalde hoeveelheid producteninventaris hebben om klanten aan behoeften van andere perioden te voldoen die. Ons Pakhuis wordt gebouwd strikt overeenkomstig de GSP specificaties en met temperatuur het controleren koelende ruimte voor het verzekeren van de speciale voorwaarden van de grondstoffenopslag uitgerust.

 

 

Certificaten
 • LMC INC.

  Standaard:HPLC

  Aantal:LMC001

  Scope / Range:Tren Enan

  Uitgegeven door:STEROID LAB

 • LMC INC.

  Standaard:HPLC

  Aantal:LMC002

  Scope / Range:Anavar

  Uitgegeven door:JANOSHIK LAB

 • LMC INC.

  Standaard:HPLC

  Aantal:LMC003

  Scope / Range:TETS CYP

  Uitgegeven door:JANOSHIK LAB

 • LMC INC.

  Standaard:HPLC

  Aantal:LMC004

  Scope / Range:SUSTAN 250

  Uitgegeven door:JANOSHIK LAB

 • LMC INC.

  Standaard:HPLC

  Aantal:LMC005

  Scope / Range:TEST E

  Uitgegeven door:SHIMADZU LCsolution

 • LMC INC.

  Standaard:HPLC

  Aantal:LMC006

  Scope / Range:TEST P

  Uitgegeven door:SHIMADZU LCsolution

 • LMC INC.

  Standaard:LABMAX

  Aantal:LMC007

  Scope / Range:Tren Ace

  Uitgegeven door:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Standaard:LABMAX

  Aantal:LMC008

  Scope / Range:Tren Ace

  Uitgegeven door:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Standaard:LABMAX

  Aantal:LMC009

  Scope / Range:Equipoise

  Uitgegeven door:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Standaard:LABMAX

  Aantal:LMC010

  Scope / Range:Equipoise

  Uitgegeven door:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Standaard:LABMAX

  Aantal:LMC011

  Scope / Range:NPP

  Uitgegeven door:CUSTOMER MADE

 • LMC INC.

  Standaard:LABMAX

  Aantal:LMC012

  Scope / Range:NPP

  Uitgegeven door:CUSTOMER MADE

Contactgegevens
LMC INC.

Tel.: 86--13419560418

Fax: 86--13419560418

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)