Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

LMC INC.

1 2 3 4
LMC INC. LMC INC. LMC INC. LMC INC.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : LMC
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

LMC INC.

 

LMC-Inc. is een professioneel high-tech bio-farmaceutisch bedrijf, dat in de productie van allerlei hoogte - kwaliteits bodybuilding supplementen wees op de grondstoffen, anabool-Androgene Steroïden, Oestrogeenhormonen voor wijfje omvatten, Spier die SARMS, en ander verwant ruw poeder totaal over honderd productendekking vijf bouwen reeksen.

 

Door 10 jaar ontwikkelingen, is onze producten in meer dan vijftig die landen uitgevoerd in de V.S. (de V.S., Canada, Brazilië, Paraguay) worden verdeeld, de EU (Duitsland, Frankrijk, het UK, Italië, Zweden, Zwitserland, Bulgarije, Portugal, Spanje, Ierland, Letland, Estland, Roemenië), Oceanië (Austalia, Nieuw Zeeland, Singapore, Maleisië, India), Azië (Rusland, de Oekraïne, Wit-Rusland) en Sounth Afrika enz. Wij zijn gebouwde zeer vriendschappelijke samenwerkingsbanden met vele groothandelaars geweest en beroemde Laboratoria in de Wereld, naast hebben wij duizenden newbies aan opstelling geholpen hun eigen zaken baseren.

 

Sinds onze stichting, vergen wij kwaliteit en klantenservice op de eerste plaats, is de elk jaar massieve fondsen geïnvesteerd in zich productregel het uitbreiden, nieuw productonderzoek en technologische innovatie, bovenal verwierpen wij om online elektronisch betalingssysteem te gebruiken maar verstrekken de één tot één gepersonaliseerde dienst door post zo kan verzekeren elke klant directe reactie voor om het even welke vragen kan krijgen zij kunnen hebben en om het even welke kwesties kunnen opgeloste geschikt zijn en volledig gebeurden. 

Contactgegevens
LMC INC.

Tel.: 86--13419560418

Fax: 86--13419560418

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)