Thuis

LMC INC. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
De grote dienst en mededeling helemaal. Had probleem die betaling ertoe brengen om door te gaan en wij werkten en maakten het samen gebeuren. Dat gebeurt niet e

—— Vogels van Verenigde Staten

Ik stelde een Test van de Laboratorium Maximum Zuiverheid op Oriëntatiepuntentestosteron Enanthate in werking en het ging met het vliegen kleuren over. Dit was mijn tweede orde. Hun Anavar was uitstekend

—— Pete D. van de V.S.

SNEL EN DISCREAT Kocht één of andere HGH van de mooie dame door de naam van Linda, biedt zij de beste overeenkomsten aan en heeft grote klantenservice. U hebt niet

—— Patrick van Australië

de professionele dienst Ik schrijf enkel om u te laten weten dat Vera Wu een grote baan maakt. De hoogste dienst en hoogste producten.

—— David van Europa

Jensen is een werkelijk goede informatieverspreider die zij altijd heeft geprobeerd om al mijn vragendag te beantwoorden of nite is zij exelant bij haar baan en activa aan uw bedrijf.

—— Anthony van het UK

Het verbazen! Ik ben Braziliaans & had ik een goed geluk wanneer ik dit laboratorium vind! De producten is zo goed, houd van ik! Ik had mijn 3de orde vorige week met hen.

—— Henrique van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Wij hebben steroid ruw poeder meer dan 10 jaar in China verstrekt, breidde onze productregel zich stap voor stap met de snelle marktontwikkeling uit. Voor het helpen van meer nieuwe laboratoria en partners om hun zaken vooruit te bewegen, is de nieuwe productiebasis opstelling geweest om Half afgewerkte Oliën (de injecteerbare Oliën van Premade) te leveren, assortiment (als TEST 400, SUS 250, TRAC 100m, MASTERN P 100 enz.) uitkiezen of het multi-Mengselmengsel (Super Test 450, Nandro-Test 225, Massastapel 250, het Scherpe Mengsel van Ripex, Anamass 400 enz.) is allen beschikbaar op klanten gepersonaliseerd verzoek.

   

  Al onze injecteerbare Oliën worden gemaakt van onze hoogte - kwaliteits steroid ruw poeder (98% + Zuiverheid) en alle oliën worden bereikt bij de volledige dosering van 100% of zelfs overdosed toestel, is GSO de standaarddragerolie wij, als u speical smaken hebt, wij hebben meer opties van MCT, Katoenzaadolie, sesamolie, saffloerolie gebruiken. De kwaliteit is volledig gewaarborgd onder onze enginner de goede controle, bovenal, wij het voordeel kan nemen om te gebruiken steroid grondstoffen, weten wij wat wij gebruiken en welke het toevoegen in de vloeistoffen. Wij vergen klantengezondheid en veiligheid op de eerste plaats.

   

  Gelieve te houden in mening dat alle vooraf gemengde oliën verder moeten worden gesteriliseerd en worden gefiltreerd alvorens of vullend als gesteriliseerde flessen van 10ml/20ml te gebruiken /50ml, wij zeer genoegen zijn te helpen als u verdere assitance beschouwend aan hoe te om ur eindproducten te verwerken nodig hebt.  Als u ur eigen merk of etiketten wilde maken, wilt u niet aan het in lokaal krijgen, kunnen wij goede bron adviseren. Naast zien wij ernaar uit onze Mondelinge Oliën (zoals dbl 50mg/ml, winstrol 50mg/ml, Anadrol 75mg/ml, Anavar 25mg/ml), Tabletten en Capsulesproductielijn te bouwen in de nabije toekomst, alstublieft aandacht houden. 

   

   

Contactgegevens
LMC INC.

Tel.: 86--13419560418

Fax: 86--13419560418

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)